Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nešto je tu čudno

Červar ponovno iznenadio pozivom novog igrača: Može li to netko objasniti?

Nakon što je Hrvatska tijesno izgubila od Njemačke, izbornik Lino Červar pozvao je novog igrača da se priključi reprezentaciji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pomalo iznenađujuće odjeknula je odluka da je izbornik Červar umjesto ozlijeđenog Luke Cindrića pozvao Lovru Jotića za ostatak Svjetskog rukometnog prvenstva 2019, inače srednjega vanjskog PPD-a Zagreb.

Kažemo iznenađujuće, iako je Jotić kao i Cindrić srednji vanjski. Tako je treći put izbjegnuto da se momčadi priključi ekstra svjetski talent na poziciji lijevog vanjskog Halil Jaganjac, koji bi Hrvatskoj itekako dobrodošao. Podsjetimo, Jaganjca je Červar vodio kao zamjenu u Njemačku, ali ga je poslao kući kao prekobrojnog.

Prije Jotića u reprezentaciju je naknadno upao pivot slovenskog Celja Kristian Bećiri, koji kao i Jotić uopće nije bio na popisu od 18 igrača za koje se izbornik odlučio na konačnom popisu, ali Jaganjac jest. Naknadno je u momčad uvršten i lijevi vanski Ivan Slišković, koji je kao i Jaganjac čekao priliku s tribina.

Međutim, bez ikakva objašnjenja na sve se načine zaobilazi igrača koji je prošle godine bio drugi strijelac Lige prvaka u grupnoj fazi igrajući za Metalurg.

Na pripremama je među Kauboje upao i Damir Bičanić, koji je također dobio prednost ispred Jaganjca. I tu ne bi bilo ništa sporno da se ne radi o 33-godišnjem igraču koji možda u budućnosti više neće ni igrati za Hrvatsku i koji je također igrač PPD-a Zagreb.

No kad se malo pogleda ispod površine, u oko upada činjenica da je Jaganjac nedavno izabrao Nexe umjesto PPD-a Zagreb. To je izazvalo negodovanje čelnika Zagreba, a sve nakon toga ostavljamo vama na razmišljanje.

Jesu li Hrvatsku izbacili suci?

Ukupno glasova:

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider