Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
nulta tolerancija na nasilje

Važna obavijest hrvatskim navijačima: Kako doći do Arene, što je zabranjeno, parking...

Posebna sigurnosna pravila i prometna regulacija vrijedit će u Splitu od 12. do 16. siječnja, tijekom odigravanja utakmica skupine A u sklopu Europskog rukometnog prvenstva.

Hrvatski navijači u Splitu (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Na dane odigravanja utakmica za sve je gledatelje osigurana besplatna autobusna linija od HNK-a (vrh Marmontove ulice) do Spaladium Arene s polascima u 17, 18 i 19 sati i povratkom po završetku posljednje utakmice.

Parking za gledatelje osiguran je oko prstena gradskog stadiona „Poljud“, a cestovni će promet biti ograničen od odvojka Puta Supavla prema Spaladium Areni te od križanja Puta Supavla i Zrinsko Frankopanske ulice prema Areni.

Gledatelji do svojega mjesta na tribini dolaze prolaskom kroz odgovarajući sektor naznačen na ulaznici.
Tijekom održavanja utakmica vrijedi nulta tolerancija na nasilje i diskriminaciju, a svi gledatelji dužni su proći sigurnosni pregled na ulazu u dvorani, dok im je zabranjen unos bilo kakvih predmeta kojima je moguće nekoga ozlijediti ili ometati tijek utakmice (staklena ambalaža, kišobrani, bilo kakva vrsta oružja i streljiva, pirotehnika, laseri, upaljači, itd.).

U dvoranu je zabranjen ulaz i osobama pod utjecajem alkohola ili bilo kakvih opojnih droga, kao i unošenje alkoholnih pića i/ili opojnih droga. Zabranjeno je i unošenje bilo kakvih navijačkih rekvizita kojima je moguće nekoga ozlijediti (dopuštene su zastave i transparenti veličine do 2x1 m bez koplja), kao i unošenje bilo kakvog znakovlja fašističke i rasističke prirode.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider