Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ovako ćemo teško dalje

Kauboji nakon mučenja s Bjelorusijom: ''Norvežani i Francuzi nam sigurno neće dozvoliti da ovako igramo''

Hrvatska rukometna reprezentacija otvorila je drugi krug Europskog prvenstva pobjedom protiv Bjelorusije 25-23, ali daleko od toga da je bilo dobro.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska je izborila pobjedu nakon dramatične završnice u kojoj su Bjelorusi imali loptu na minus jedan 30 sekundi prije kraja. Srećom, nisu zabili.

"Znali smo i prije da će to biti teška utakmica, a pogotovo u ovoj situaciji. Ono što je pozitivno iz ove utakmice s Bjelorusijom je da smo protivnika opet sveli na 22-23 gola, to nam mora biti cilj uvijek. S Norveškom smo imali problema, lani smo izgubili u polufinalu Svjetskog prvenstva", rekao je Ivan Stevanović.

"Pokazali smo da imamo karakter, do kraja smo bili koncentrirani. Zašto smo pali? A ne znam, ja bih rekao da je krivac taj emocionalni umor jer nitko nije očekivao poraz od Švedske", izjavio je Marko Mamić te nastavio:

"Neka nam ovo bude prekretnica, neka nakon ovoga zaigramo bolje. Volio bih da naša križanja u napadu budu tečnija. Norveška je zadnjih par godina sam svjetski vrh, a sad s njima igramo utakmicu koju ne smijemo izgubiti."

"Ne bih o svojoj igri, glavno da smo pobijedili. Bilo je užasno teško", zaključio je Mamić.

"Doveli smo baš u nezgodnu situaciju, to je ono što sam naglašavao prije utakmice, da moramo igrati svih šest utakmica 100 posto. Znam da su dobra mlada ekipa, ali i ozbiljni, i ako ih podcijenite znaju biti nezgodni", objasnio je Pešić te nadodao:

"Nije moralo biti ovako, nismo bili na punom nivou cijelo vrijeme, a morali smo. Norvežani i Francuzi nam sigurno neće dozvoliti da ovako igramo. Moramo biti brži u napadu, a agresivniji u obrani."

Hrvatskoj sada slijedi krucijalna utakmica protiv svjetskog viceprvaka Norveške koja je na rasporedu u subotu (20.30).

Vjerujete li u pobjedu protiv Norveške?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider