Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Suigrači na suprotnim stranama

Srbin i Hrvat na najbolji način najavili veliki okršaj: Lijepa poruka velikih prijatelja

Veliki prijatelji i klupski suigrači u Splitu će se naći na suprotnim stranama.

Zlatko Horvat i Dobrivoje Marković (Foto: Twitter PPD Zagreb) (Foto: Twitter PPD Zagreb)

Hrvatska i Srbija susreću se u petak od 20:30 pred prepunom Spaladium Arenom u Splitu. Susret reprezentacija ovih država u bilo kojem sportu prate velike tenzije, a strah od mogućih incidenata uvijek je prisutan i mjere sigurnosti uvijek su na najvišem nivou.

Uoči utakmice lijepu poruku mira i prijateljstva poslali su suigrači iz PPD Zagreba koji će se na Europskom prvenstvu naći na suprotnim stranama. Zagreb je na svom službenom Twitteru objavio fotografiju zagrljenih Zlatka Horvata i Dobrivoja Markovića, rukometaša Hrvatske i Srbije koji su jako dobri prijatelji, a Horvat mu je tom prilikom poklonio svoje tenisice.

''Dobro ste vidjeli, dobio sam tenisice od kapetana. Poklonio mi ih je baš pred utakmicu Hrvatske i Srbije, to je to naše ljuto rivalstvo'', rekao je Marković koji je na glasu kao duhovit i vedar tip, pravi dobri duh Zagrebove svlačionice.

''Kako mogu biti loš s čovjekom s kojim igram dvije godine? Spavam s njim, jedem, budim se, vidim ga više nego mamu i tatu. Može biti čarki na terenu, ali to je dio sporta, nakon utakmice opet smo prijatelji'', rekao je Marković i na najbolji način najavio utakmicu velikih sportskih rivala, ali i prijatelja koji često dijele klupsku sudbinu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider