Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"ima još prostora za napredak"

Červar oduševljen svojim igračima: "Nema dovoljno komplimenata za ove momke"

Igra Hrvatske i atmosfera u Spaladium Areni bile su još bolje u utakmici protiv Islanda nego u susretu 1. kola protiv Srbije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon druge uvjerljive pobjede u Splitu u prvoj fazi Europskog prvenstva i još bolje igre nego u susretu protiv Srbije, zadovoljstvu izbornika Line Červara nije bilo kraja. Hrvatska je u susretu 2. kola skupine A slavila protiv Islanda rezultatom 29:22.

"Htio bih čestitati igračima. Djelovali smo kao tim u ovim teškim trenucima kada smo ostali bez lidera, našeg kapetana Domagoja Duvnjaka. Hvala i splitskoj publici koja nas je gurala cijelu utakmicu. Drago mi je da su nas i sve reprezentacije drugih sportova podržale", rekao je Červar nakon susreta za RTL, pa pohvalio Islanđane.

TABLICE I REZULTATI SVIH UTAKMICA

"Island je dobar. Radili su nam probleme. Htjeli smo brzo riješiti utakmicu u prvom dijelu, a onda smo u drugom radili sjajne poteze. Ovo je tek druga stepenica", oprezno je kazao izbornik i još jednom pohvalio svoje momke.

"Ponosan sam na igrače koji dišu jedan za drugog. Nema dovoljno komplimenata za njih. Drži nas ljubav za igrom i da pokažemo da smo velika obitelj. Tim je najbolji igrač", rekao je Lino pa naglasio da još ima prostora za napredak.

"Ima još puno prostora za napredak. Treba rasporediti snage. Racionalnije igrati i ne primati lake golove, te se bolje braniti u tranziciji", smatra izbornik koji naglašava da će obrana u tranziciji biti najvažniji dio u susretu protiv Švedske.

"Protiv Švedske će biti teško. Neće biti dobro ako ćemo se ovako sporo vraćati. Bit će to teška utakmica i zovem splitsku publiku da nas odvede do 4 boda". zaključio je Červar.

Utakmica protiv Švedske na rasporedu je u utorak s početkom u 20.30.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider