Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Vori: Neka se Poljaci hrabre, Danci su nas tako 'napalili'

Izbornik Červar danas nije izašao pred novinare na redovitoj presici hrvatske reprezentacije…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Umjesto izbornika, pred novinare je izašao njegov zamjenik Slavko Goluža, a sa sobom je doveo i 'divove', Igora Vorija i Jakova Gojuna. Goluža je odmah poručio kako smatra da su Kauboji odigrali najbolju utakmicu od kad je on uz Červara na klupi. Poručuje i kako je forma tempirana te kako protiv Polsjke očekuje sličan scenarij iako su Poljaci sa sjajnim Bieleckim blagi favoriti.

>> VIDEO: 'Nisam već dugo vidio ovakvu Hrvatsku, strašno!'

Umoran sam, igram po svih 60 minuta već pola godine u Hamburgu. Imam i nekih zdravstvenih problema, ali ne bih o njima

Igrač koji ovo prvenstvo možda ne briljira, ali se bori kao lav protiv 6-0 obrana koje nam redovito igraju protivnici, Igor Vori kaže kako je jako isrpljen. 'Umoran sam, igram po svih 60 minuta već pola godine u Hamburgu (zbog ozljede Gillea, op.a.). Imam i nekih zdravstvenih problema, ali ne bih o njima', prenosi njegove riječi Jutarnji list.

Vori je rekao da ga je posebno 'napalila' izjava danskog izbornika Wilbeka koji je izjavio da nam je obrana slabija nego inače. Poljaci se pak već osvećuju Francuzima u finalu. Kaže naš kapetan da je to njihovo pravo…

'To im je način motivacije. Želja bi opet mogla odlučivati, ali i svježina.'

S jedne strane Mirko Alilović, s druge službeno najbolji vratar EP-a – Szmal. Obojica ne bi bili tako dobri da nisu čvrste obrane ispred njih. 'Mi vjerujemo u Mirka i našu obranu. Szmalu je obrana velika pomoć. Dat ćemo sve od sebe i sve je otvoreno', poručuje Vori.

Jedan od mladih lavova je i Jakov Gojun na kojeg se Červar konstantno izderava na klupi. To bi od njega moglo stvoriti novi zid u našoj obrani. 'Još sam malo u šoku. Drago mi je da sam među najboljima u obrani i drugi bloker prvenstva. Vježbali smo to puno na pripremama.'

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider