Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ništa nije funkcioniralo"

Duvnjak: Ispričavam se cijeloj hrvatskoj javnosti, treba nam jedan dobar reset

Hrvatski rukometaši teškim porazom od Danske su okončali Svjetsko prvenstvo u Egiptu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetanski, u svom stilu, Domagoj Duvnjak je prokomentirao teški poraz Hrvatske od Danske i oproštaj od Svjetskog rukometnog prvenstva u Egiptu.

"Kao kapetan se želim u ime cijele ekipe ispričati cijeloj hrvatskoj javnosti na ovom turniru. Nismo bili pravi od prve utakmice i ne bježimo od toga", rekao je Duvnjak za RTL.

"Dobili smo jednu lekciju od Danske, u drugom poluvremenu smo primili previše lakih golova", pričao je kapetan.

Zašto se u samo godinu dana sve promijenilo u tolikoj mjeri na gore?

"To je dobro pitanje. Tek je završio turnir, mi ćemo morati napraviti dobru analizu. Razlog ne znam. Lani smo igrali fenomenalnu obranu 5-1, 6-0 također, a ove godine ništa nije funkcioniralo. Ovo je najlošiji moj turnir u hrvatskom reprezentaciji i preuzimam dio odgovornosti na sebe."

gol expired Červar: "Ovo nije neuspjeh. Neću napustiti rukomet, djelujem staro, ali glava mi radi. Poželim ja stati u obranu" divider

Koliko je igrače uznemirila Červarova ostavka?

"Meni je jako žao što je otišao s ovim porazom. Nije nas to uznemirilo, on je reagirao kako je reagirao, održali smo sastanak i mi sami i s izbornikom, ali opet ništa nije funkcioniralo."

Kvalifikacije za Olimpijske igre su za 40-ak dana? Na potezu je Hrvatski rukometni savez koji što prije mora naći novog izbornika.

"Definitivno. Treba napraviti jedan dobar reset poslije ovakvog turnira. Bitan je to turnir za nas jer svi želimo otići na Olimpijske igre. Ja sam uvjeren da ne može lošije od ovoga. Moramo naći onu kemiju, između nas nema nikakvih problema, mladi i stari funkcioniramo odlično."

Što mislite, tko je kriv za loš nastup Hrvatske na SP-u?

Ukupno glasova:

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider