Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DEVET KRUGOVA PAKLA

Podcast Utakmicu po utakmicu (7): Dinamovci teško proživljavali Bodo, hajdukovci ulazak u Gradski vrt

Sve goruće teme iz sedmog kola SuperSport HNL-a, rezime Hajdukove europske sezone i aktualnosti oko Dinamovog plasmana u Ligu prvaka.

Sedma epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu bavi se Dinamovom utakmicom sezone protiv Bodo/Glimta, Hajdukovim ispadanjem iz Europe i svim aktualnostima iz odigranog HNL kola za vikend.

Ivan Ljubić proslavio je plasman Dinama u Ligu prvaka i u paru s Valentinom Miletić otkrio kako su Norvežani imali za vrijeme utakmice protiv Bodo/Glimta  "voćni pladanj“ s bananama i grožđem. Iako je epilog bio sretan za Modre i sve njihove navijače, Ljubić je otkrio kako je on proživljavao ono stresno drugo poluvrijeme.

Rezime Hajdukove europske sezone

Igor Ćurković podvukao je crtu na Hajdukove utakmice u Europi za ovu sezonu i otkrio što mu je Filip Krovinović rekao poslije dva susreta s Villarrealom. Također, oduševljen je splitskom publikom koja je u velikom broju stigla na taj susret i sat vremena uoči početka već bila spremna za prvi sučev zvižduk.

Svjestan je kako je Hajduk dobio izuzetno težak zadatak i kako se za Konferencijsku ligu zapravo borio s momčadi koja je za Ligu prvaka, odnosno kako sad kad su Bili konačno imali posloženu momčad koja je spremna za nešto napraviti u Konferencijskoj ligi, zapravo nisu imali sreće u ždrijebu.

Devet krugova pakla na ulazu na Gradski vrt

Nije bilo sreće ni u HNL-u na derbiju Osijeka i Hajduka na Gradskom vrtu jer je za uvertiru imala obiteljsku tragediju Marka Livaje, koji je unatoč tome herojski poveo svoje trupe u okršaj na istoku Hrvatske, a ništa bolje nije bilo ni s ulaznicama za koje su se svi zainteresirani morali dobro pomučiti.

Nogometaši Rijeke doživjeli su još jedan težak vikend u HNL-u, a za novi kiks glavom je platio sad već bivši sportski direktor kluba Robert Palikuča. Situacija u Rijeci "privatizirala“ je rubriku "Lovci na patke“, a naši voditelji cijeli taj segment posvetili su mogućoj promjeni vlasnika na Rujevici.

Uživajte u novom izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu u priloženom videu na početku članka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider