Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU

Podcast Utakmicu po utakmicu (2): Tropsko kolo HNL-a i škupe euroazijske greške

HNL se polako zahuktava ili zakuhava, kako želite, a naš voditeljski kvartet spreman je na sve. Druga epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu je stigla.

Nova sezona SuperSport HNL-a se zahuktava. Zbog europskih obaveza Rijeke u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu ostali smo uskraćeni za prvi ovosezonski Jadranski derbi i njihov okršaj s Hajdukom, ali uzbuđenja nije ne dostajalo, svjedoči tome 2. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u.

Naš uhodani kvartet Ivan Ljubić, Igor Ćurković, Mateo Pukšar i moderatorica Valentina Miletić, temeljito je pročešljao sve HNL-ove aktualnosti u uvodnih sat vremena, a u drugom dijelu podcasta, standardima rubrikama Haenelserima, Trofeju Tomislava Stipića, kladionici i kvizu dodali su još jednu.

Dinamo se iskalio na Slavenu, je li i Bjelica trebao tražiti odgodu?

Hrvatski prvak Dinamo ušao je u drugo kolo poslije klimavog domaćeg remija sa Škupijem u kvalifikacijama za Ligu prvaka, a trener Ante Čačić ponovo je morao piti tablete za smirenje već na startu utakmice.

Međutim, njegovi su se stabilizirali i na kraju nanijeli težak poraz Slaven Belupu, a njihovom treneru Zoranu Zekiću jedan od najtežih u karijeri.

Nije samo bivšem treneru Osijeka bilo teško ovo kolo, svoj prvi poraz u novoj sezoni doživio je i aktualni šef Bijelo-plavih Nenad Bjelica, koji je prosuo gol prednosti pri kraju utakmice i na kraju ostao bez ičega, a naš kvartet posvetio je nekoliko minuta njihovim problemima. Je li i Bjelica možda trebao tražiti odgodu utakmice s lokosima zbog dugog puta iz Kazahstana.

U sjeni ova dva okršaja svoje su utakmice odigrali Istra i Varaždin, odnosno Gorica i Šibenik. Prvi par donio je pobjedu gostiju, koji su se od poraza od Slaven Belupa na svom terenu oporavili na najbolji mogući način – pobjedom kod jednih od konkurenata za ispadanje.

Ogled Gorice i Šibenika nije ponudio golove, ali našem četvercu bez kormilara svejedno nije nedostajalo komentara na tu temu.

HNL se zahuktava, podcast Utakmicu po utakmicu također, a drugu epizodu nove sezone pogledajte u priloženom videu na vrhu članka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider