Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Sve o mobilnoj verziji portala GOL.hr

Sportski portal GOL.hr od 13. siječnja ima i svoju mobilnu verziju m.GOL.hr...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mobilni portal omogućuje vam da u svakom trenutku budete u toku sa sportskim događajima te brzo i jednostavno saznate novosti iz svijeta sporta i najnovije rezultate.

Mobilna verzija portala GOL.hr jednostavna je za korištenje, omogućuje vam brz pristup aktualnim vijestima iz svih sportova, pregledavanje video sadržaja te pretraživanje portala i komentiranje vijesti.

Jednostavna navigacija
Mobilna verzija portala GOL.hr omogućuje jednostavan pregled rubrika kako biste u jednom koraku došli do aktualnih vijesti iz sporta koji pratite. Na naslovnici svake rubrike objavljene su najnovije vijesti, a otvara se i dodatni izbornik u kojem možete pronaći podrubrike.

Jednostavan pregled rubrika i podrubrika
Kada se nalazite u pojedinoj rubrici, možete pregledati najnovije vijesti iz te rubrike ili pregledati pojedino, specifično područje koje vas zaima. Odabirom podrubrike pristupate vijestima iz pojedine lige, novostima sa svjetskih ili domaćih sportskih terena, odnosno vijestima iz pojedinog sporta.

Pregled fotogalerija i video sadržaja
Osim atraktivnih članaka, mobilna verzija GOL.hr-a omogućuje i pregled fotogalerija te video sadržaja. Tako u bilo kojem trenutku, na svom mobitelu možete pregledati fotografije navijača na svjetskom prvenstvu, provjeriti ukoliko je gol postignut regularno ili je u pitanju bilo zaleđe te pregledati video snimke vrhunskih sportskih poteza.

Livescore rubrika
Utakmice, svjetska i domaća natjecanja, lige raznih sportova iz brojnih zemalja – svi su rezultati na jednom mjestu. Uz Livescore rubriku više ne morate gubiti živce ako ste zapeli na poslu, u gužvi ili na ručku kod rodbine, jer su svi rezultati na vašem mobitelu.

Jednostavno pretraživanje
Tražilica na m.GOL.hr omogućuje brz pristup zanimljivim sadržajima i personalizirani pregled portala. Svejedno je tražite li pojedini članak, fotografiju ili video - jednostavno upišite ključnu riječ i pregledajte povezane vijesti.

Mogućnost komentiranja
O sportskim događajima svi imaju svoj stav. Bez obzira želite li pohvaliti nečiji rezultat, pokuditi odluku ili se jednostavno uključiti u raspravu, vaše je mišljenje važno. Na mobilnom portalu GOL.hr zato je uključena i mogućnost komentiranja sadržaja. Jednostavno se ulogirajte i postanite dio vijesti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider