Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Potpuno otkačeno

Pročitajte otkačeni intervju s mladim Joseom Mourinhom!

Nakon velike pobjede nad Dinamom Jose Mourinho je ponovno u centru pažnje, a hit dana svakako je ovaj otkačeni intervju…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bloger Yahoo!Sportsa Brooks Peck uočio je fotografiju mladog Joesa Mourinha na Facebook stranici golmana Reala Ikera Casillasa i došao je na briljantnu ideju: uz pomoć vremenskog stroja 'DT time machine' otišli su u prošlost te su napravili intervju s malenim Portugalcem kako bi se uvjerili koliko se do danas promijenio. Prenosimo cijeli transkript ovog otkačenog i duhovitog intervjua u kojem se spominju neka poznata lica, ali se aludira i na odnos između Guardiole i Mourinha. Uživajte.

DT: Bok Jose. Kako si?
Jose: Ja sam fanatik. Kako bih uopće mogao biti?
DT: Oh, nisam znao. Zato sam te to i pitao?
Jose: Gle, to je bilo glupo pitanje i već sada trošite moje vrijeme. Pitajte dobro pitanje ili ću otići. Moji vlakovi ne mogu se igrati sami sa sobom.
DT: Oprosti. No, zanima me što bi volio raditi u životu?
Jose: Volim vlakove, kao što sam već rekao. Volim i crtati prstima. To je zabavno. No, volim i pobjeđivati. To radim najbolje.
DT: U čemu pobjeđujete?
Jose: U svemu. Igram se skrivača u svojoj kući i pobjeđujem. Igram društvene igre u susjedovoj kući i pobjeđujem. U školi se često igram 'drijemanja' i uvijek pobjeđujem.
DT: Kako pobjeđujete u igri 'drijemanja'?
Jose: Začepi!
DT: Joj. Upravo si me pogodio prstom u oko!
Jose: Nemojte me natjerati da to opet napravim.

DT: Nećeš takvim ponašanjem steći puno prijatelja, znaš maleni Jose?
Jose: Imam ja prijatelje. Svi oni znaju da sam ja šef. Tu je Pepe, on tuče ljude. Tu je Riccardo, on me prati svuda. A tu je i Mr. Perez i on mi dopušta da podučavam nešto cijeli razred dok on troši školski novac na preplaćena 'piskarala'. Tu su i ljudi koje ismijavam, a oni nisu moji prijatelji. Kao recimo Gerarda koji krvavi za svime i Rafu jer je 'debeljuco' i loš je u svemu.
DT: To ti nije bilo lijepo, Jose.
Jose: Ali to je istina.
DT: No, kako bi se ti osjećao da se nađe dječak koji je mlađi od tebe i jednako dobar u pobjeđivanju kao ti, a da te natjera da se osjećaš kao Rafa?
Jose: To se nikad neće dogoditi. Nastavit ću pobjeđivati u svemu, u svim zemljama Europe i jahat ću na leđima druge djece kao što to radi kralj Lemura.
DT: To je… vrlo čudno za jednog malenog dječaka da tome teži?
Jose: Ja nisam normalno maleno dijete. Pogledajte samo moje blještave 'gumbiće' i detalje na mojoj kosi. To je dobro. Siguran sam kako je to fraza za to kako sam drugačiji i velik. No, još uvijek učim govor i rječnik.
DT: Poseban? Jesi li ti "The Special One"?
Jose: Recite mi vi.
DT: Što misliš o UNICEF-u?
Jose: Mislim da je to đavolja organizacija. Ne vjerujem im. Ono govore kako skupljanju novac za djecu, a ja nikada nisam dobio novac od njih. Oni su lažovi.
DT: Joj. Opet si me pogodio prstom u oko! Zašto je to bilo potrebno?
Jose: Zloupotreba. I sada ću vam zajahati na leđa da mi u dućanu kupite sladoled i igračke. Ustani magarče.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider