Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nema previše nježnosti

Pogledajte što se dogodi kada se zgodne sportašice potuku do krvi

Lingerie Football League privlači dosta gledatelja u SAD-u zbog činjenice da sportašice američki nogomet igraju u donjem rublju. No, utakmice LFL-a nisu toliko nježne kako bi čovjek zamislio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica koju su u Baltimoreu odigrale domaće igračice Charma i Orlando Fantasy obilovala je atraktivnim potezima, ali i grubostima. U nekoliko navrata su igračice zaustavljene grubim prekršajima u kojima je bilo i krvi, a u jednom trenutku je došlo do tuče u kojoj su sudjelovale gotovo sve igračice obiju ekipa. Kao i u nekim drugim sportovima, i u LFL-u vrijedi pravilo da se u takvim situacija najoštrije kažnjavaju igračice s klupe koje se umiješaju u tuču pa su obje ekipe nakon toga nastavile s jako malo zamjena. Inače, utakmica je završena pobjedom Orlanda rezultatom 36-12.


Cijeli video s ove utakmice izgleda dosta 'nabrijano', no mnogi su mišljenja kako je sve to gluma kako bi se što više zabavili gledatelji. Amerikanci su poznati po tome da su u stanju izmisliti cijele takozvane 'sportske događaje' poput wrestlinga, a spada li i LFL u tu rubriku, ostaje vama da procijenite. Jedno je sigurno, ova krv ipak djeluje stvarno.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider