Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Ne propustite: Mirna Berend 'rešeta' Zdravka Mamića

Vladarica rubrike Tjedni intervju u IN magazinu Mirna Berend danas će svojim pitanjima rešetati sportskog menadžera i izvršnog dopredsjednika NK Dinamo, te vječno nadahnutog govornika Zdravka Mamića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mirna će otvoriti brojne aktualne teme kao što je nedavni verbalni ispad u kojem je Mamić novinara jednog tjednika nazvao bijednikom i vucibatinom, a bit će riječi i o odnosu s kumom Ćirom i navijačima Dinama. Gledatelji IN magazina imaju priliku upoznati Mamića i izvan nogometnog svijeta.

Koliko je satova i novca podijelio u svojoj bogatoj i burnoj karijeri, kakav je kao suprug, otac i djed, te odakle njegova potreba za striptizom, samo su neka od pitanja koja će Mirna postaviti Zdravku. Mirna će također pokušati utvrditi ima li Mamić zaista velikih problema sa samokontrolom, te da li mu je žao i kaje li se nakon svojih burnih ispada poput primjerice onih na konferencijama za tisak.

Mirna Berend je u ovotjednom intervjuu odabrala zanimljivog sugovornika, te gledatelje IN magazina danas od 18.30 očekuje pravi verbalni vatromet u kojem ćemo još jednom vidjeti osebujnost ovog sportskog menadžera.

Više o

Nastavi čitati