Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ne žele gledati 'krijesnicu'

Treba li ovo Sammiru: Otvorena 'vruća linija' za Ronaldinha

Ljubav navijača Flamenga i Ronaldinha kratko je trajala. Frustriran igračevim raskalašenim načinom života jedan od navijača kluba pokrenuo je takozvanu 'vruću liniju' na koju navijači mogu prijaviti njegove 'neposluhe'...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U siječnju ove godine Ronaldinho je prešao iz Milana u Flamengo, a na početku je ljubav na relaciji igrač-navijači bila uočljiva na sve strane. Transparenti poput "najbolji svjetski igrač u najboljem klubu" dočekali su brazilskog fantazistu, ali nakon polugodišnjeg perioda provedenog u klubu, stanje se promijenilo.

"Ronaldinho je od dolaska ima malo izvrsnih predstava i postao je predmet navijačkog negodovanja" piše O'Globo, uz dodatak da su mu navijači kluba iz Rija pridjenuli nadimak 'vagalume', što na portugalskom znači krijesnica, što je jasna aluzija na njegove tek povremene bljeskove.

>> Legendarni Ronaldinho zafrkava suigrače: Ima što i za pokazati

''Nisam zabrinut za Ronaldinha. Problem je što ljudi žele gledati Ronaldinha iz dana kad je igrao u Barceloni'', kaže trener Flamenga Vanderlei Luxemburgo o igraču koji je po dolasku u Flamengo odigrao 23 susreta i pritom zabio sedam golova.

Iako je Ronaldinho vidno sretan u Riju, navijači njime nisu više oduševljeni, pa je tako novu 'vruću liniju' u prvom danu nakon pokretanja nazvalo čak 1000 navijača, objasnio je promotor spomenute linije Jose Carlos Peruano.

'''Vruća linija' postojat će sve dok se njegove izvedbe na travnjaku ne poprave'', kaže Peruano.

Ipak, teško je za vjerovati da se razigrani Ronaldinho može smiriti. Izlaske i zabavu volio je još u Barceloni, a sa istima je nastavio i u Milanu. U ožujku je tako uživao u slavnom karnevalu Rija, a nedavno su ga mediji uhvatili kako napušta jedan noćni klub u ranojutarnjim satima, te kako dan nakon razočaravajućeg susret protiv Botafoga uživa u nogometu na pijesku.

Nastavi čitati

Nastavi čitati