Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Kome čitatelji Dnevnik.hr-a žele najviše uspjeha u 2010.?

Pred nama je bogata sportska godina, a zanimljivo je vidjeti kome ste zaželjeli najviše uspjeha.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjih desetak dana u našoj ste anketi na naslovnici sport.dnevnik.hr-a mogli poželjeti sreću i supjeh nekome od naših sportaša u 2010. godini. Bit će sportski bogatih 365 dana pa je konkurencija bila žestoka.

Ukupno je stiglo preko tri tisuće glasova, a njih najviše – 23 % dobio je Mirko Filipović! Cro Copa 20. veljače čeka veliki meč s Benom Rothwellom u Sidneyju na UFC 110 priredbi koju ćemo izravno prenositi na našem portalu. Bit će to još jedna prilika za Mirkov povratak, a čitatelji Dnevnik.hr-a najviše uspjeha od hrvatskih sportaša žele baš njemu.

Blizu Mirka sa 20 % vaših glasova su i rukometaši koji već sljedećeg mjeseca nastupaju na Europskom prvenstvu u Austriji. Igramo skupinu u obližnjem Grazu pa ne sumnjamo da će taj austrijski grad okupirati hrvatski navijači. Neuspjeh u kvalifikacijama za SP u Južnoj Africi naši čitatelji shvatili su kao i cijela nacija – tragično, pa su Vatreni u našoj anketi najvećih razočaranja bili na prvom mjestu. Ipak vas 14 % upravo nogometašima želi najviše sreće u sljedećoj godini kada kreću kvalifikacije za Euro 2012.

Na četvrtom i petom mjestu sa 13 % vaših glasova su Ivica Kostelić i Blanka Vlašić. Ivica u veljači nastupa na ZOI u Vancouveru gdje će tražiti put do nove olimpijske medalje, dok će Blanka u 2010. godini pokušat srušiti svjetski rekord Kostadinove i biti najbolja na Svjetskom kupu atletičara u njenom Splitu.

Vas 6 % želi najviše uspjeha našim u Europi napaćenim nogometnim klubovima, 5 % želja ide košarkašima koji će nakon 16 godina zaigrati na SP, dok su vaterpolisti dobili 4 % glasova za uspjeh na EP u zagrebačkoj Areni. Najmanje, tek 2 % glasova, dobili su tenisači

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider