Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Ivana Brkljačić fizički napala menadžera Blanke Vlašić!

Nakon skakačkog mitinga u Splitu, došlo je do nekih nemilih scena u hotelu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su Blanka i ostale visašice oduševile 12 tisuća gledatelja u Spaladium Areni, dogodio se incident između sadašnje direktorice zagrebačkog Grand prix mitinga Ivane Brkljačić i bivšeg menadžera tog mitinga Haralda Edletzbergera.

Razgovarali smo za stolom, istina je da smo se prepirali, ali u jednom je trenutku ustala i udarila me šakom kao boksačica, a potom je i nastavila udarati

Između spomenutog dvojca mjesecima traju nesporazumi, a sve je kulminiralo Splitu, u hotelu kada je nakon verbalnog sukoba, došlo i do onog fizičkog. Sada će navodno pričati odvjetnici, jer se sukobljene strane namjeravaju nastavljati obračunavati na sudu.

Austrijanac je danas menadžer Blanke Vlašić, a svjedoci tvrde kako je nekadašnja bacačica kladiva napala Edletzbergera udarivši ga nogom, a potom i rukom. 

'Nisam mogao vjerovati što se događa. Razgovarali smo za stolom, istina je da smo se prepirali, ali u jednom je trenutku ustala i udarila me šakom kao boksačica, a potom je i nastavila udarati. Zatim su nas ljudi razdvojili', rekao je Edletzberger za Slobodnu Dalmaciju.

Austrijanac kaže kako nije htio raditi scene niti zvati policiju zbog Blanke Vlašić i splitskog mitinga. 'Pale su između mene i nje teške riječi, no potom je uslijedio njezin fizički ispad kada sam joj rekao da laže govoreći o nekim našim poslovnim stvarima.'

'Poslat ću pismo s objašnjenjem svega u Zagrebački savez športova i naglasiti im kako Ivana Brkljačić nije prava osoba za vođenje njihovog mitinga, poručuje Edletzberger, dok je Brkljačić uzvratila kako će o njemu otkriti neke stvari sudstvu i policiji, ali isključivo preko odvjetnika.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Rukomet 2023 Rukomet 2023
Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider