Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

FOTO: Pogledajte i dajte glas seksi kandidatkinjama Miss Croatia Rally

Osim spektakularne rally utrke u Rijeci u svibnju pozornost će privući i prelijepe misice koje se bore za titulu - najljepše.

U Rijeci će se od 19. do 21. svibnja 2011. održati 38. po redu Croatia Rally koji se, podsjećamo, boduje FIA Rally Prvenstvo Europe.

No, obzirom da do spektakularnog relija ima još dovoljno vremena praznik za oči biti će petnaest kandidatkinja za izbor 'Miss Croatia Rally 2011.' koje će svi ljubitelji auto-moto sporta uživo moći vidjeti na utrci u Rijeci na prostoru između ureda natjecanja i servisnog prostora gdje će biti smještena centralna pozornica.

Tada ćemo i saznati ime pobjednice izbora Miss Croatia Rally 2011. za koje možete i glasovati. Petnaest seksi djevojaka već polako skupljanju glasove, a koja će od njih pobijediti - Bojana, Slađana, Ana, Sandra ili neka druga - saznat ćemo za nešto više od mjesec dana.

Sve kandidatkinje za izbor Miss Croatia Rally možete vidjeti OVDJE, a ako vas je neka od njih 'oborila s nogu' - sigurni smo kako će dobiti i vaš glas.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider