Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Član uprave Liverpoola navijaču: Pop*** mi, gadiš mi se!

Tom Hicks mlađi, član uprave Liverpoola i sin jednog od američkih suvlasnika kultnog engleskog nogometnog kluba s Anfielda, sramotnim se rječnikom obratio jednom od navijača kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

News of the World piše i tvrdi da je Stephen Horner, 29-godišnji navijač Liverpoola nastanjen u Londonu, zabrinut za budućnost kluba kojeg podržava, s obzirom na dugove kluba koji sprječavaju ulaganja u pojačanja, uputio pismo e-mailom klupskim suvlasnicima i njihovim sinovima.

Nakon što je prvi puta u odgovoru bio okvalificiran kao 'idiot', drugi odgovor koji mu je odaslao Tom Hicks mlađi bio je 'začinjen' sa znatno gorim uvredama: 'Pop... mi ga, idi u pakao! Gadiš mi se!'

Poruka odaslana s e-mail adrese Toma Hicksa mlađeg, bila je također 'kopirana' i dvojici Liverpoolovih direktora, za komercijalne i financijske poslove, Ianu Ayreu i Phillipu Nashu. Klupski izvori u subotu navečer su inzistirali da njih dvojica nisu na svoju mail adresu primili 'ljubazne' odgovore mlađeg Hicksa, te da su pokrenuli istragu o tom slučaju.

Navijač Stephen Horner ostao je, dakako, zatečen sa sadržajem odgovora kojeg je primio od jednog od članova uprave kluba.

'Ne mogu vjerovati da se član uprave kluba na ovakav način upušta u komunikaciju s navijačem. No, to samo pokazuje kako ta uprava vodi klub. Ne očekujem njihovu ispriku, dovoljno će biti da napuste svoje dužnosti', poručio je Horner.

 

Nastavi čitati