Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sve za Neuera

Bayern angažirao stručnjaka za talačke krize!

Njemački nogometni div Bayern angažirao je profesionalnog pregovarača Wolfganga Salewskog kako bi napokon uspostavio mir s navijačima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Salewski je pozvan na sastanak koji će se održati 2. srpnja i na kojem će sudjelovati uprava Bayerna, klupski zaposlenici, novi vratar Manuel Neuer i desetorica izabranih predstavnika navijača. Upravo je Neuer glavni kamen spoticanja budući da navijači nisu željeli u svome omiljenom klubu nogometaša koji je cijelu karijeru proveo u jednom od većih Bayernovih rivala Schalkeu. Transparenti protiv Neuera i skandiranje protiv uprave bili su redoviti sadržaj na utakmicama na Allianz Areni posljednjih mjeseci.

Kako bi se pronašao izlaz iz neugodne situacije, angažiran je profesor kriznog menadžmenta koji je tijekom karijere pomogao u oslobađanju više od 60 taoca. Bio je i savjetnik njemačkim kancelarima Helmutu Schmidtu i Helmutu Kohlu.

''Imam puno iskustva u pronalaženju načina za izlazak iz teških situacija. Siguran sam da ćemo na sastanku uspostaviti dobru komunikaciju i postići dogovor te vratiti dobre odnose'', objasnio je Salewski.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati