Tenis
SPORTOVI
Tenis
Adria Tour pun pogodak

Započeo teniski spektakl u Zadru: Đoković i Ćorić sjajno raspoloženi, publika uživala

U Zadru je danas i službeno startao prvi natjecateljski dan teniskog Adria Toura.

Zanimanje navijača za ovaj teniski mega spektakl je veliko, a u Zadru je sve pratio i naš Mila Stjelja. Milane kako protječe ovaj prvi dan?

„U Zadru je vruće ne samo zbog visoke temperature nego i zbog visokog stupnja sportskog uzbuđenja koji je u grad košarke donio Adria Tour, teniskog turnira humanitarnog karaktera. Zadrani su danas mogli uživati u igrama najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića, ali naših tenisača Marina Čilića i Borne Ćorića, te Nijemca Aleksandra Zvereva i Bugarina Grigora Dimitrova. Evo prvih reakcija Novaka Đokovića i Borne Ćorića nakon njihovih prvih mečeva.“

gol expired Đoković na haklu u Zadru: Najbolji tenisač zvijezda izazvao King Jamesa divider

Gospodine Đoković, može samo kratko, o atmosferi, o navijačima?

"Odlični su bili, zahvalan sam što sam imao priliku igrati u Zadru. Bit će još večeras odličnih mečeva, nastupa Borna. Bit će spektakl sportski i nadam se sjajnoj atmosferi.“

Bilo je i ovacija s tribina?

"Odlično je bilo. Bilo je i nekih interesantnih komentara, ali super je. Dobro, Zadar je sportski grad, oni znaju kako to napraviti."

Borna Ćorić je istakao:

"Mislim da je ovo jedan jako dobar pokazatelj i da možemo vidjeti što mi još fali, na čemu moram poraditi. Jednostavno kako se tijelo ponaša kad ima malo više adrenalina."

gol expired Đoković se u kupaćim hlačama našalio na račun velikog suparnika divider

I za kraj, navijači opet čekaju tu potpise. Navikao si se već, sigurno nije neugodno, dapače?

"Nije, nije neugodno, dapače. I kao što sam rekao, u Zadru je uvijek fantastična atmosfera. Ja zapravo imam osjećaj da će večeras biti najbolja atmosfera dosad, tako da se iznimno veselim", zaključio je Ćorić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider