Tenis
SPORTOVI
Tenis
Izgubila šest zaredom

Nevjerojatan poraz Donne Vekić: Odlično otvorila meč i onda potpuno zablokirala

Vekić je povela 4-0 i potom lako dobila prvi set 6-2. U drugom setu Vekić je bila blizu konačnog slavlja jer je vodila 4-3, ali je u tom trenutku stala. Parry je napravila niz od šest gemova

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuska tenisačica Diane Parry pobijedila je Hrvaticu Donnu Vekić 2-6, 6-4, 6-1 u dvoboju prvog kola WTA 250 turnira u slovenskom Portorožu.

Vekić (86. na WTA ljestvici) imala je odličan ulaz u meč protiv Francuskinje koja je petnaest mjesta bolje plasirana na ljestvici. Vekić je povela 4-0 i potom lako dobila prvi set 6-2. U drugom setu Vekić je bila blizu konačnog slavlja jer je vodila 4-3, ali je u tom trenutku stala.

Parry je napravila niz od šest gemova. Izjednačila je na 1-1 u setovima i povela 3-0 u odlučujućoj dionici nakon čega Vekić više nije imala šanse za povratak. Do kraja je hrvatska tenisačica osvojila još samo jedan gem te se oprostila od turnira.

Na turniru nastupaju još dvije hrvatske tenisačice. Petra Marčinko će igrati protiv Španjolke Cristine Bucse (110. na svijetu), dok je suparnica Tare Wurth talijanska tenisačica Jasmine Paolini (55. na svijetu).

WTA Portorož, 1. kolo:

Diane Parry (Fra) - Donna Vekić (Hrv) 2-6, 6-4, 6-1
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider