Tenis
SPORTOVI
Tenis
dankinja uvjerljiva

Petra Martić izgubila u polufinalu jakog turnira: Nije mogla preko Wozniacki

Bio je to njihov šesti međusobni susret i šesta pobjeda Dankinje koje je sve pobjede ostvarila rezultatom 2:0 u setovima.

Petra Martić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hrvatska tenisačica Petra Martić nije se uspjela plasirati u finale WTA turnira u Charlestonu, nakon što je u polufinalu izgubila od Dankinje Caroline Wozniacki s 3:6, 4:6.

Sjajnu seriju 28-godišnje hrvatske tenisačice zaustavila je bivša najbolja tenisačica svijeta.

Bio je to njihov šesti međusobni susret i šesta pobjeda Dankinje koje je sve pobjede ostvarila rezultatom 2:0 u setovima.

Ključni trenutak u prvom setu dogodio se u šestoj igri kada je Wozniacki načinila break i povela sa 4:2. Do kraja seta mirno je obranila prednost i nakon 40 minuta igre povela sa 1:0 u setovima.

Dankinja je i u drugom setu prva došla do prednosti. Kod rezultata 1:1 oduzela je servis svojoj suparnici za vodstvo 2:1, a potom povela 3:1. Martić se vratila u osmoj igri izjednačivši na 4:4, no nažalost već u idućem gemu je izgubila svoj servis.

Wozniacki je potom servirala za meč, Martić je stigla do 30:30, no više od toga nije išlo. Iduća dva poena osvojila je danska tenisačica za konačnih 6:4.

U drugom polufinalnom susretu sastaju se Amerikanka Madison Keys i Portorikanka Monica Puig.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider