Tenis
SPORTOVI
Tenis
potvrdio glasine

Wawrinka objasnio čudni pad Đokovića ''obiteljskim problemima''

Novak Đoković i dalje je najbolji tenisač svijeta, ali u posljednje vrijeme vidljiv je pad u njegovoj igri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković posljednjih je godina bio iznimno dominantan. Ove je sezone pak nakon osvajanja Roland Garrosa u lipnju slavio još samo na jednom turniru, u Torontu, pa mu je upitna i prva pozicija ATP ljestvice na kraju godine koju mu može uzeti Andy Murray.

Da nam je netko rekao da je to moguće još prije nekoliko mjeseci, mislili bi kako je lud, ali očito kako nešto nije u redu. Pokazao je to i turnir u Pekingu gdje je srpski tenisač kao ''kod kuće''. No i tamo je bio jako nervozan, a njegovom se potezu čudio cijeli teniski svijet.

Njegov pad osjetili su i drugi igrači pa je o tome progovorio i Stanislas Wawrinka, dečko naše Donne Vekić.

''Đoković je pao u formi, to se vidi, ali potpuno ga razumijem'', kazao je Wawrinka pa dodao:

''Novakove poteškoće moraju se pogledati iz šire perspektive. Tri godine znao je samo za pobjede, a sada su došli i životni te obiteljski problemi, a oni mu nisi bili od koristi. No, bez obzira na sve, uvjeren sam da ćemo uskoro gledati starog Novaka, zaključio je tenisač koji ga je pobijedio u finalu US Opena.''

Podsjetimo, tijekom ljetnih mjeseci svjetski mediji raspisali su se o navodnoj ljubavnoj aferi Novaka Đokovića s indijskom glumicom Deepikom Padukone.

Iako je Đkovićeva supruga demantirala probleme, riječi Stana Wawrinke sigurno nisu izgovorene napamet...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider