Tenis
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Tenis
VELIK NA VIŠE NAČINA

VIDEO Roger Federer pokazao kakva je ljudina i ispunio obećanje dano mladom fanu prije pet godina

Prije pet godina na jednoj konferenciji za medije, Rogeru Federeru postavljeno je pitanje koje nije zaboravio.

Roger Federer (Foto: Afp)

Na raznim internet kanalima, ali i na Instagramu Rogera Federera pojavila se ovih dana jedna jako lijepa ljudska priča čiji je glavni akter upravo jedan od najvećih tenisača svih vremena.

Priča počinje tako da je prije pet godine, tijekom jedne Rogerove konferencije za medije, priliku postaviti pitanje dobio mladi tenisač, Izyan Ahmad. Dječak nadimka Zizou pitao je tada Federera hoće li nastaviti igrati još osam ili devet godina pa da se mogu susreti kad on ode u profesionalce.

Roger mu je odgovorio potvrdno, a onda je dodatnu potvrdu dao kad ga je Zizou pitao je li to obećanje.

Roger nije zaboravio

Prošlo je pet godine, a 41-godišnji Roger je pri kraju svoje karijere. Trenutno posljednji meč odigrao je u srpnju prošle godine, u četvrtfinalu Wimbledona, ali najavio je povratak ove jeseni, na turniru u njegovom Baselu. No, pitanje je koliko će to sve još potrajati.

Ipak, na neki način odlučio je ispuniti svoje obećanje i to kao iznenađenje.

Danas 11-godišnji Zizou nastavio se baviti tenisom te napreduje prema ispunjenju svog sna o profesionalnoj karijeri. Tako se na pripremama našao u Švicarskoj, gdje je Federer uz pomoć jednog od svojih sponzora organizirao nešto uistinu sjajnu.

Fanovi, fotografije, transparenti

Zizou je u društvu trenera došao u restoran unutar jednog teniskog centra, gdje ga je prvo dočekao konobar, a onda i njegova šefica, koja je tražila fotografiju s njim. Na njegovom licu bilo je čuđenje, koje je postalo još veće kad je izašao na teren, gdje su ga dočekali navijači s transparentima.

Na kraju mu je sve jasno postalo kad je na teren kao njegov protivnik izašao Roger Federer, rekavši mu da nije zaboravio na svoje obećanje. Zizou je onda sve shvatio, nakon čega je zaigrao protiv jednog od njemu najdražih tenisača.

Sjajna priča, zar ne. Pogledajte ju!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider