Tenis
SPORTOVI
Tenis
uz izravni prijenos

Umaški Stella Maris opet održava Svjetsko tenisko prvenstvo veterana

U iduća dva tjedna od 12-25.9.2016 u Umagu će se održati momčadsko i pojedinačno svjetsko prvenstvo u tenisu za veterane starije od 65 godina „2016 ITF Super-Senios World Team & Individual Championships“.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svečano otvorenje održano je 12. rujna na ATP stadionu u Stella Marisu. Na turniru će biti oko 1000 sudionika, 112 reprezentacija iz 30 država, a u drugom tjednu 430 pojedinaca iz 45 država svijeta. Od 12. do 17. rujna igrat će se momčadsko prvenstvo, nakoj kojeg slijedi pojedinačno prvenstvo u Umagu.

Direktor turnira i predsjednik Hrvatskog teniskog saveza veterana g. Petar Mirić, kazao je da su iznimno ponosni što im je ITF ukazao povjerenje i dao mogućnost organizacije još jednog ovako značajnog turnira.

Posebno je zahvalio Gradu Umagu i te turističkoj zajednici grada Umaga kao i tvrtci Istraturist na potpori za održavanje turnira. U ovoj 2016. se na istoj lokaciji već održalo svjetsko tenisko prvenstvo mlađih seniora (35-45 godina) koje je u Umag dovelo preko 800 igrača i igračica i visoku razinu tenisa bivših teniskih profesionalaca.

Umag poznat kao grad sporta, teniski ATP turnir najveći brend Umaga, a ovaj turnir također jedan od najvećih sportskih događaja ove godine. Hotelska kompanija Istraturist, Grad Umag i turistička zajednica grada Umaga su pružili izvanrednu podršku HTSV-u, kako bi ovakav događaj opet bio održan na visokom nivou.

Live stream sa tri glavna terena u Stella Marisu, sa ATP Stadiona , Grand Stand i Court N01 osiguran je putem službene internetske stranice Saveza htsv.hr/live-stream, web stranice ITF itftennis.com svaki dan od 9:00 -18:00 sati.

Sve novosti biti će aktualizirane na službenoj Facebook stranici događaja.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider