Tenis
SPORTOVI
Tenis
U paru s Modrićem

Čilić najavio veliki humanitarni spektakl: ''Ideja je krenula iz zafrkancije''

Ulaznice za humanitarni i sportski spektakl "Gem, set, Hrvatska" Zaklade Marin Čilić, na kojem će se skupljati sredstva za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta u OŠ Tordinci u Vukovarsko-srijemskoj županiji, a koji će se održati 12. lipnja na SRC Šalata, naći će se kreću u prodaji od utorka putem sustava ulaznice.hr, objavili su organizatori.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marin Čilić organizira veliki spektakl. "Gem Set Hrvatska" ime je humanitarnog turnira koji će se održati na Šalati. Turnir ce se igrati u parovima - jedan tenisač s jednim sportašem, a Čilić već ima svog suigrača - Luku Modrića.

Na humanitarnom teniskom turniru okupit će se najveće zvijezde hrvatskog sporta, poput Luke Modrića, Ivana Rakitića, Dejana Lovrena, Marija Mandžukića, Valenta i Martina Sinkovića, Ivana Dodiga, Mate Pavića, Nikole Mektića, Franka Škugora, Sare Kolak, Ane Konjuh, Dine Levačić, Bojana Bogdanovića, Ivana Klasnića, ali brojne druge vrhunske sportaše.

Osim sredstava koja će biti skupljena prodajom ulaznica, planira se i nagradna igra, tombola, pa možda i aukcija dresova poznatih sportaša.

"Ideja za ovu akciju krenula je iz zafrkancije. Prošlo ljeto bio sam na Korčuli na pripremama za američku turneju i tamo sam se našao sa Modrićem i Kovačićem. Dogovarali smo se da odigramo parove, ali nedostajao nam je još jedan igrač, pa smo pozvali Vrsaljka i Lovrena da nam se pridruže. Uz to je krenula i lavina preko društvenih mreža, i tako je iz zafrkancije krenula ideja da se okupe svi sportaši koji su u tada u Hrvatskoj da napravimo nešto u humanitarne svrhe za djecu", objasnio je Čilić.

Cijeli prilog pogledajte u priloženom videu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider