Tenis
SPORTOVI
Tenis
ON IH JE ZNAO KAO KLINCE

U Beogradu imaju i mural: ''Đoković je trebao oženiti Anu Ivanović''

Novak Đoković i Ana Ivanović miljenici su navijača u svojoj zemlji.

Galerija Novak Đoković i Ana Ivanović Novak Đoković i Ana Ivanović Novak Đoković i Ana Ivanović +2 Novak Đoković i Ana Ivanović

Dok se mediji u Srbiji pitaju što se događa s formom Novaka ĐokovićA pred Roland Garros, prepričavaju se ponovo priče iz prošlosti najboljeg svjetskog tenisača i za mnoge najboljeg u povijesti bijelog sporta.

U srijedu je Đoković proslavio 37. rođendan, a proslavio ga je u Ženevi gdje igra polufinale ATP turnira.

Srbijanski mediji prepričavaju ovih dana priču BBC-a od prije nekoliko godina koji je razgovarao s ljudima koji su Đokovića poznavali kao talentiranog dječaka. Bili su na Banjici, dijelu grada gdje odrastao Novak te su tamo pronašli neke susjede i prijatelje.

Jedan od njih Bogdan Obradović, čovjek koji zna Đokovića još kad je imao tek deset godina.

"Novakov otac Srđan i ja imali smo neke zajedničke prijatelje i oni su mu rekli da sam dobar trener i da bih mu možda mogao pomoći. Odradili smo jedan trening i ostao sam u šoku. Bio je pripremljen, zagrijavao se, imao je bočicu s vodom, bananu, ručnik, sve. Nikad to nisam vidio od nekoga tko je toliko mlad.''

Novak Đoković i Ana Ivanović Novak Đoković i Ana Ivanović (Foto: Afp)

Iz te priče dolazi jedna zanimljivost. Iako navijač Crvene zvezde, Đoković je često trenirao u TK Partizan zajedno s Anom Ivanović, legendarnom srpskom tenisačicom. Njih dvoje čak imaju mural kod tog teniskog kluba.

"Često sam njegovom djedu Vladi pričao da je Novak trebao oženiti Anu", našalio se Milenić iako se o njihovom odnosu dosta špekuliralo u sad već dalekoj prošlosti.

''Zajedno smo odrasli i otprilike u isto vrijeme počeli trenirati tenis. Imali smo deset godina i nastupali na malim turnirima u našoj zemlji. Kasnije smo postali jako bliski prijatelji. Tijekom godina on je imao svoj put, a ja svoj'', rekla je nedavno za Eurosport bivša tenisačica.

Novak Đoković i Ana Ivanović Novak Đoković i Ana Ivanović (Foto: Afp)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider