Tenis
SPORTOVI
Tenis
slavio na prvom turniru

Thiem će donirati nagradu za pobjedu na Adria Touru: "Đoković nije napravio ništa loše"

Otac trećeg tenisača svijeta stao je u obranu Novaka Đokovića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Austrijanac Dominic Thiem će donirati nagradu koju je osvojio za pobjedu na Adria Touru u Beogradu, objavio je u petak njegov otac i trener.

Nakon Adria Toura u Beogradu, organiziran je Adria Tour u Zaru koji je prekinut prije samog finala kada se otkrilo da je jedan od sudionika bugarski tenisač Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus.

Poslije njega testirani su i ostali sudionici i otkiriveno je da su pozitivni i hrvatski tenisač Borna Ćorić, Đokovićev kondicijski trener, trener Grigora Dimitrova, srpski tenisač Viktor Trocki i direktor turnira Goran Ivanišević.

gol expired Bayern slaže zastrašujuću momčad budućnosti: Ova postava samo mladih igrača već sad je strašna divider

Wolfgang Thiem je u razgovoru za austrijski dnevnik "Presse" kazao da će njegov sin, treći tenisač svijeta, donirati svoju novčanu nagradu, čiji iznos nije poznat, udruzi čije ime također jije otkrio.

Također je stao u obranu Đokovića koji se našao na udaru kritika nakon što je otkriveno da su se mnogi sudionici turnira u Zadru zarazili koronavirusom.

"Naravno, ići plesati u noćni klub nije bila dobra ideja, ali Đoković nije napravio ništa loše", ocijenio je Thiemov otac.

gol expired Bijeli brod ponovno će zaploviti: Armada trajektom ide na finale Kupa u Šibeniku divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider