Tenis
SPORTOVI
Tenis
Pogledajte snimku

VIDEO Lansirala reket u pod i pogodila dijete, teniski svijet zgrožen odlukom Roland Garrosa

Rumunjska tenisačica Irina Begu plasirala se u 3. kolo Roland Garrosa.

Irina Begu (Foto: Afp)

Rumunjska tenisačica Irina Begu plasirala se u 3. kolo Roland Garrosa pobjedom protiv Ekaterine Alexandrove sa 6-7(3), 6-3, 6-4. Nažalost, Begu je dospjela u središte svjetske javnosti zbog nemilog incidenta.

Tijekom odlučujućeg seta Begu je izgubila živce i reket lansirala u pod, a isti se odbio u publiku i pogodio nesretno dijete u prvom redu. Čim je završio meč, rumunjska tenisačica je dotrčala do roditelja i ispričala im se za nezgodu.

Iako su roditelji potvrdili da je dječak dobro, Begu se pokušala iskupiti. Uzela je dječaka u naručje i fotografirala se s njom. Srećom, sve je prošlo bez ozljeda, ali ljubitelji tenisa traže oštru kaznu za rumunjsku tenisačicu, i to diskvalifikaciju s prestižnog turnira.

Međutim, organizatori turnira oglasili su se priopćenjem za javnost u kojem su objasnili zašto Begu nije diskvalificirana.

"Iako se u prvom trenutku uplašio, mali gledatelj bio je dobro. Supervizor Grand Slama razgovarao je s roditeljima dječaka i oni su potvrdili da nije povrijeđen. Prema proceduri, tenisačici je izrečena opomena zbog nesportskog ponašanja", stoji u priopćenju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider