Tenis
SPORTOVI
Tenis
blaženi fuš

Stranci otkrili Donnu kao poslovnu ženu: Mogla bi dobro promovirati svoje poslove prođe li u finale

Donna Vekić fino će zaraditi plasmanom u polufinale Wimbledona, ali tenis joj nije jedini izvor prihoda. Ima vlastitu modnu liniju i brend svijeća.

Donna Vekić (Foto: Afp)

Hrvatska tenisačica Donna Vekić jedna je od priča ovogodišnjeg Wimbledona, Osječanka se plasirala u polufinale, gdje ju očekuje Jasmine Paollini, bit će to njezina prva poluzavršnica na Grand Slam turnirima u 43 pokušaja i strani mediji počeli su se raspitivati o njoj.

Iako ih je oduševio njezin tenis na ovogodišnjem izdanju najpopularnijeg teniskog turnira na kugli zemaljskoj, za oči su im zapeli i Donnini "fuševi", odnosno dva biznisa kojima se bavi uz igranje bijelog sporta.

"Donna će od plasmana u polufinale Wimbledona dobro zaraditi, ali tenis joj nije jedini izvor prihoda. Naime, vlasnica je brenda DNNA, koji posljednje tri godine prodaje svijeće. Izrađene su u cijelosti od voska i trenutačno se mogu nabaviti jedino u Hrvatskoj", pišu strani mediji.

Iako je trenutačno ona pokretačka snaga iza projekta, ne želi da ljudi kupuju svijeće isključivo jer su vezane na nju, nego želi privući kupce kvalitetnim proizvodom.

Vekić također ima i vlastitu modnu liniju koja se zove Donna Sports, za koju je i sama bila model kad je pokretala brend po njezinu raskidu suradnje s Nikeom 2022. godine.

Donna igra u vlastitoj liniji odjeće, a polufinale i nadamo se moguće finale, bit će joj sjajna prilika da promovira svoje proizvode pred višemilijunskim auditorijem na Wimbledonu.

Donna Vekić Vekić saznala protivnicu u polufinalu Wimbledona: Radi se o tenisačici iz susjedstva divider

Donna Vekić Čudo iz Osijeka lovi Wimbledon! Velika humanitarka, a sa 16 godina svijet je o njoj pričao divider

Lulu Sun Tenisačica koju je pobijedila Donna zove se Lulu Sun, promijenila je svoje hrvatsko ime i prezime divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Drugi ispit za Vatrene na Opus Areni u prijenosu na našem portalu i u programu @novatv_! ⚽✌
Bez obzira na poraz, ponosni smo na ovu novu Hrvatsku! ✅✌🇭🇷

📸: PIXSELL
POLUVRIJEME! ⚽

Hrvatska je ostavila dobar dojam prema naprijed, ali ne izgleda uvjerljivo u obrani. Idemo po još koji gol u drugom poluvremenu! ✅

📸: Cropix
GOOOOOOOL! ⚽

Hrvatska je smanjila na 2-1 nakon udarca Sose kojeg je u vlastitu mrežu spremio Dalot. ⚽✌

📸: PIXSELL