Tenis
SPORTOVI
Tenis
Neće nastupiti, ali...

Srpska kladionica oduševila sve one koji su se kladili na Novaka Đokovića na Australian Openu

Novak Đoković za mnoge je bio prvi favorit ovogodišnjeg Australian Opena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok se još smatralo kako će moći nastupiti, Novak Đoković bio je prema svim kladionicama uvjerljivo prvi favorit za osvajanje ovogodišnjeg Australian Opena.

Iznimka nije niti srpska kladionica MaxBet koja je u svojoj ponudi imala nekoliko oklada s opcijom da Đoković osvaja prvi Grand Slam turnir sezone.

Obična oklada da Đoković osvaja Australian Open bila je honorirana tečajem 2.15.

Da će najbolji svjetski tenisač osvojiti turnir i pritom izgubiti jedan do dva seta, koeficijent je bio 6.00, a da će Đoković bez izgubljenog seta promarširati kroz Melbourne - takvu okladu su plaćali koeficijentom 30.00.

Budući da je Đoković deportiran iz Australije nakon što mu je odbijena viza, po kladioničarskim pravilima svima automatski oklade padaju na koeficijent 1.00 odnosno trebalo bi se računati kao da nisu niti odigrane (jer Đoković neće uopće nastupiti).

Međutim, MaxBet je odlučio da će sve obračunati na način kao da je riječ o dobitnim listićima. U prijevodu, svima koji su se kladili na Đokovićev trijumf na Australian Openu odlučili su isplatiti novac.

"MaxBet zna svog šampiona Australian Opena. Svi odigrani tiketi na Novakovu pobjedu DOBITNI! Srpski tenisač Novak Đoković deportiran je iz Australije pošto je odbijena njegova žalba na ukidanje vize. Tročlano vijeće Saveznog suda jednoglasno je odbilo žalbu Đokovića i on neće braniti titulu na Australian Openu u Melbourneu. Politika je pobijedila sport, a nepravdu načinjenu najvećem tenisaču svih vremena donekle ćemo pokušati ispraviti. Svi tiketi odigrani u MaxBet kladionici na Novakovu pobjedu u Australiji bit će isplaćeni. Bilo da ste odigrali da Novak osvaja turnir, da ga osvaja i da gubi jedan-dva seta ili da pehar diže bez izgubljenog seta tiket ćemo rezultirati kao dobitan. Mi ime šampiona Australian Opena već znamo, a on se zove Novak Đoković", poručuju Srbi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider