Tenis
SPORTOVI
Tenis
"Nova šarapova"

FOTO Osvojila Wimbledon bez izgubljenog seta 2015., ali odustala od tenisa i otvorila OnlyFans

Ruskinja Sofija Žuk nekoć je bila velika nada svjetskog tenisa.

Sofija Žuk (Foto: Afp)

Ruska tenisačica Sofija Žuk nekoć je bila velika nada ovog sporta, 2015. godine osvojila je juniorski Wmbledon bez izgubljenog seta, sramežljivo je započela i svoju seniorsku karijeru, međutim odlučila je zaključiti karijeru i posvetila se „OnylFansu“, modi, dizajnu i društvenim mrežama.

Vrhunac svoje teniske karijere doživjela je sa samo 15 godina spomenutim juniorskim naslovom u All England Clubu, a zbog svog atraktivnog izgleda brzo je dobila nadimak „nova Maria Šarapova“. Uz atraktivan izgled i unosne sponzorske ugovore predviđali su joj i veliku tenisku karijeru, međutim ozljede su joj se ispriječile.

"Možda ću se vratiti za nekoliko godina. Bavim se modelingom, ali želim raditi nešto drugo sa strane. Trenutak koji ste čekali je stigao. Otvorila sam OnlyFans. Neće biti golotinje pa se nemojte paliti , ali će biti zanimljivog sadržaja. Stavit ću link kad sve bude spremno”, napisala je na društvenim mrežama.

Na društvenim mrežama je ionako bila vrlo aktivna, prati ju oko 200 tisuća ljudi, ali malo tko nažalost zbog teniske karijere u kojoj je ubilježila 123 pobjede i 66 poraza.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider