Tenis
SPORTOVI
Tenis
"Zabranjena ljubav"

Heroj Ukrajine o braku s Ruskinjom: "Bila je ljutita jer idem u rat, za nju je to bila izdaja, ali..."

Tenisač Sergej Stahovski otkrio je Ukrajincima kako proživljava ovu situaciju sa suprugom Ruskinjom. Nije ljutita što je otišao u vojsku, nego što je ostavio obitelj...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ukrajinski tenisač Sergej Stahovski prije nekoliko dana objavio je prepisku s Novakom Đokovićem, koji se preko njega raspitivao kako može pomoći i time ispunio novinske stupce, a ovih dana otkrio je kako se suočava s još jednim problemom. Naime, njegova supruga Anfisa Bulgakova je Ruskinja.

Stahovski je stoga imao veliku obiteljsku dramu na startu ovog rata, ali odlučio je presjeći i otišao je u Kijev braniti svoju zemlju od ruske invazije. Trenutačno se nalazi u glavnom ukrajinskom gradu Kijevu i stavio se na raspolaganje obrani zemlje.

"Supruga mi je bila ljutita, razumjela je moje razloge i odluku, ali za nju je to bila izdaja. Razumijem je… Nismo rekli djeci kamo idem, ali razumjet će uskoro sami. Nadam se da ću ih ponovo vidjeti i ispričati joj se zato što sam otišao u vojsku", govori Stahovski.

Bulgakova nije bila bijesna na supruga zato što je otišao u rat protiv njezina naroda, nego zato što je ostavlja samu s djecom. Na koncu, na društvenim mrežama je podržala Ukrajinu.

"Imamo troje djece i nije mi bilo lako otići u rat, ali da sam ostao kod kuće i nisam otišao u Ukrajinu, osjećao bih se krivim. Ovako mi je krivo jer sam ostavio svoju obitelj. Bili smo u Dubaiju na odmoru kad je rat započeo i nitko nije mogao ni sanjati da će se ovako razviti situacija."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider