Tenis
SPORTOVI
Tenis
što je ovo bilo?!

Potez Serene Williams o kojem se ne prestaje pričati: Na "bombu" odgovorila bombetinom

Serena Williams reternirala je winnera nakon servisa koji je prema njoj išao brzinom od 222 km/h.

Serena Williams slavi osvajanje poena (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Sir Andy Murray i Serena Williams neke su od najvećih atrakcija na ovogodišnjem izdanju Wimbledona. Bivši pobjednici i brojevi 1 svjetskog tenisa igraju zajedno mješovite parove te su na tri pobjede od osvajanja titule pobjednika u svom prvom zajedničkom nastupu.

U drugom nastupu bili su bolji od Francuza Fabricea Martina i Amerikanke Raquel Atawo sa 7:5, 6:3, a susret je obilježila nevjerojatna Serena Williams s pregršt sjajnih poteza. On je samo nekoliko sati ranije izborila polufinale u pojedinačnoj konkurenciji, a nakon toga otkrila da se konačno u potpunosti može posvetiti tenisu i da je to razlog njezine odlične igre.

Da je na najboljem putu do svoje prepoznatljivosti iz najboljih dana, Serena je pokazala monstruoznim retern winnerom protiv servisa koji je išao 222 km/h! Dogodilo se to u samoj završnici prvog seta, i to na servisu francuskog tenisača, koji je poznat po brzini svog početnog udarca.

Martin je raspalio početni udarac u tzv. T, a Serena ga backhandom vratila i poentirala! Ne samo da ga je vratila, Serena je početni udarac Francuza zakucala u suprotno polje kao da je stigao brzinom od 50-ak km/h, a ne 222 km/h.

RETERN SERENE WILLIAMS NAKON SERVISA 222 KM/H

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider