Tenis
SPORTOVI
Tenis
US OPen

Serena Williams oprašta se sa stilom: Igrala u haljini s dijamantima i kristalima kakvu nose klizačice

Serena Williams igra svoj posljednji US Open u profesionalnoj karijeri, a već na meču prvog kola s Dankom Kovinić pokazala je da se planira oprostiti sa stilom.

Galerija Serena Williams Serena Williams Serena Williams +1 Serena Williams

Legendarna američka tenisačica Serena Williams pobijedila je Crnogorku Danku Kovinić 6:3, 6:3 i izborila 2. kolo US Opena. Ovo će joj biti posljednji turnir u karijeri, pa bi joj svaki meč na posljednjem Grand Slamu sezone mogao biti oproštajni, a njezin sponzor pobrinuo se da ode sa stilom.

Djelomično se pobrinula i sama jer je nova kolekcija proizvođača opreme koji ju oprema dizajnirana po njezinim napucima. Inspirirana je haljinama koje nose klizačice. Haljina ima šest slojeva, koji simboliziraju njezinih šest naslova u Flushing Meadowsu, koje je skupila od 1999. godine, kad je kao 17-godišnjakinja osvojila svoj prvi US Open.

Sara Bejlek U SAD-u zgroženi: 16-godišnju tenisačicu otac uhvatio za stražnjicu pa poljubio u usta divider

Nastavit će suradnju i po umirovljenju

Napravili su i posebnu jaknu i torbu za njezin oproštaj od profesionalnog tenisa i optočili ih kristalima kako bi se dodatno istaknula na večernjem meču, a na nogama je imala posebno izdanje tenisica istog brenda, koje su optočene dijamantima i također su sjajile pod reflektorima Flushing Meadowsa.

Tenisice imaju zlatne vezice i dijamante, a dizajnirane su u suradnji s njezinom tvrtkom Serena Williams Jewlery Company. Serena s američkim proizvođačem sportske opreme surađuje od 2003. godine i njihova će se suradnja nastaviti i po njezinu umirovljenju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider