Tenis
SPORTOVI
Tenis
Reagirale mnoge zvijezde

Federer ''devastiran'' otkazivanjem Wimbledona, Serena u šoku: ''Ne mogu opisati kako se trenutno osjećam''

Roger Federer neće imati šansu osvojiti svoj deveti Wimbledon ove godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Roger Federer ''devastiran'' je viješću da je Wimbledon otkazan zbog panedmije koronavirusa. Švicarac je imao namjeru igrati na ovogodišnjem turniru All Englad Cluba u sklopu povratka od operacije koljena, ali te planove poremetio je virus koji ima velik utjecaj na cijeli svijet.

Zbog zabrinutosti za javno zdravstvo vezano uz pandemiju, organizatori Wimbledona nisu imali drugog izbora osim da otkažu čuveni turnir, prvi put nakon Drugog svjetskog rata. To znači da će 134. Wimbledon biti igran u periodu od 28. lipnja do 11. srpnja 2021. godine.

Naravno, ne treba posebno isticati kako je Wimbledon najvažniji i najbolji Federerov Grand Slam, gdje je ukupno osam puta osvajao naslov.

Također, Federer je među prvima reagirao nakon što je vijest postala službena. Na svom Twitteru profilu objavio je riječ ''devastiran'' te uz nju postavio GIF na kojem stoji:

"Ne postoji GIF kojim bih mogao opisati kako se trenutno osjećam."

Federer nije jedina teniska zvijezda koja je reagirala na ovu vijest. O svemu se oglasila i Serena Williams, koja je napisala da je ''šokirana'', dok je tinejdžerska senzacija Coco Gauff navela: ''Nedostajat će mi igranje u Wimbledonu ove godine. Budite svi sigurni, volim vas''.

''To je na kraju očita odluka. Šteta. Wimbledon očito znači puno za mnoge, ali ništa od toga ne može se usporediti s onim što se trenutno događa u svijetu'', rekao je dvostruki pobjednik Wimbledona u parovima Jamie Murray.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider