Tenis
SPORTOVI
Tenis
NOVAK SE NE BI SLOŽIO

Američka legenda omalovažila Ivaniševićeve uspjehe s Đokovićem: ''Moja mačka to može''

Tko bi trebao trenirati Novaka Đokovića?

Andy Roddick (Foto: Afp)

U svijetu tenisa i dalje je jedna od glavnih tema razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića. Njihova suradnja trajala je skoro šest godina i rezultirala je s čak 12 Grand Slam naslova koja su Novaka pretvorila u najuspješnijeg tenisača svih vremena.

U međuvremenu je stigla vijest kako Đoković trenira sa sunarodnjakom i nekadašnjim majstorom igre parova, Nenadom Zimonjićem, a novu je suradnju pohvalio i sam Ivanišević.

O svemu se oglasio i legendarni američki tenisač Andy Roddick, jedan od velikih rivala našeg Gorana, barem u njegovom drugom dijelu karijere.

U svom podcastu Roddick se zapitao treba li uopće nekome poput Đokovića trener.

''To i je malo čudno pitanje, treba li mu trener. Mislim da bi ga moja mačka mogla trenirati i pobijediti gomilu mečeva'', rekao je Roddick te omalovažio rad trenera s najboljim igračem svijeta.

Đoković ne traži mačku

Mnogi se s njim ne bi složili, vjerojatno ni sam Novak Đoković koji očito traži nekoga da bude uz njega. Česti i više trenera istovremeno. Prije Ivaniševića to je bio Slovak Marian Vajda za koga Roddick misli da bi opet bio dobro rješenje.

''To je tip koji je unutra. Pa vani. Pa ponekad opet unutra'', aludirao je Roddick na povratak Vajde između 2018. do 2022. kada je opet otišao iz Novakovog tima.

''On je više od svih pomogao Novaku da dođe do svojih uspjeha i pretvorio ga u ovu osobu.''

Spomenuo je Roddick i Beckera kao moguće rješenje, no čini se kako će se Đoković okrenuti Zimonjiću koji će možda najbolje razumjeti njegov čudljiv i nemiran temperament.

Goran Ivanišević Ivanišević zna tko je pravi izbor za Đokovića: "On je moj veliki prijatelj i savršena osoba za Novaka" divider

Ivanišević i Đoković Cure novi detalji razlaza Gorana i Noleta: Sve je više koristio godišnji, a zbog svog sna se sprema napraviti veliku pogrešku divider

Goran Ivanišević Srpski novinar o razlozima rastanka Đokovića i Ivaniševića: "Njihove svađe bile su sve ružnije" divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider