Tenis
SPORTOVI
Tenis
Potpuna euforija

Srpski mediji u ekstazi nakon Đokovićeve pobjede: "Ne može mu nitko ništa, jači je od države"

Srpski mediji vesele se odluci suda u Melbourneu i puštanju Novaka Đokovića na slobodu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon maratonskog saslušanja sud u Melbourneu poništio je odluku o ukidanju vize Novaku Đokoviću za ulazak u Australiju, a sudac Anthony Kelly naredio je vlastima da srpskog tenisača moraju odmah pustiti na slobodu.

Iako su vlasti već najavile novo privođenje i odbijanje vize, srpski mediji su euforično dočekali vijest o oslobađanju Novaka Đokovića.

Tako je Telegraf objavio članak s naslovom: "Pobjeda! Novak Đoković dobio Australiju na sudu: Ne može mu nitko ništa, jači je od države!"

Kurir u članku "Novakova velika pobjeda! Đoković dobio vladu Australije na sudu. Australija ne prihvaća poraz! Traže 2. rundu" piše o pobjedi srpskog tenisača, ali i oni s nestrpljenjem iščekuju nove poteze australskih vlasti.

Također, b92 piše kako je Novak Đoković pobijedio Australiju te da može nastupiti na Australian Openu, ali i oni su sa strahom dočekali izjavu državnog tužitelja, koji je najavio novo privođenje i odbijanje vize.

gol expired Đokovićeva nova pobjeda, zasad je slobodan: Ministar odgodio odluku o deportaciji, ali je najavio kako je to još uvijek moguće divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider