Tenis
SPORTOVI
Tenis
zabranjen mu povratak na mjesto

Pripita holivudska zvijezda bila je glavna atrakcija završnog vikenda u Wimbledonu

Woody Harrelson veliki je zaljubljenik u tenis, pa je tako nakon finala Roland Garrosa pratio i finala Wimbledona.

Woody Harrelson na finalu Wimbledona Screenshot)

Wimbledon 2019. godine, s možda najspektakularnijim muškim finalom u povijesti All England Cluba, je iza nas. No to ne znači da su nam promaknuli neki sjajni detalji s finalnog vikenda, ne previše vezani za za sami tenis.

Holivudska zvijezda Woody Harrelson bio je gost kraljevske lože (Royal box) u subotu, kada su na programu bili ženski finale u pojedinačnoj konkurenciji i finale u muškim parovima, koji je potrajao gotovo pet sati. To vrijeme zvijezda popularne serije iz 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća "Kafić uzdravlje" i filmova "Igre gladi" tratio je, osim praćenjem tenisa, ispijanjem besplatnog šampanjca.

Prilikom jednog odlaska s tribine, po novu čašu ili stanku za wc, Harrelson je zakasnio na početak gema, no svejedno je htio otići sjesti na svoje mjesto i nastaviti uživati u finalu. Međutim, kako je gem počeo, sjuard ga je zaustavio i natjerao ga da čeka iduća dva gema na ulazu, prije nego uslijedi nova stanka.

To se holivudskoj zvijezdi nije svidjelo, pa se zakolutao očima, popio gutljaj šampanjca, te preko ramena stjuarda pratio što se događa.

Kamera ga je često lovila po tribinama zbog veselog i vrckastog izdanja, pa je tako pred kraj meča slagao urnebesne izraze lica koji su postali hit na društvenim mrežama.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider