Tenis
SPORTOVI
Tenis
Lijepa gesta

Posebna gošća Umaga bit će Sandra Paović

Novost na najzabavnijem i turniru najbližem moru jest i koncertna pozornica okrenuta prema stadionu, ali i takozvani celebrity stage...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tenisači koji se još nisu izborili za svoje mjesto pod suncem danas i sutra će na terenima Stella marisa orati i kopati ne bi li se izborili za nastup u glavnom turniru 22. izdanja umaškog ATP turnira.

>> Napokon smo dočekali: Ovo su hostese za Umag koje su prošle strogi casting!

Radno geslo mladog direktora Božičkovića jest da turnir svake sezone mora ponuditi nešto novo. Lani su to bili novi direktor i Gourmet festival, a ove godine je to novi semafor kojim se pohvalio i sam direktor:

"Željeli smo izaći publici ususret, pa smo povećali informativnost. Imamo novi semafor za raspored igranja koji će na tih 30 četvornih metara biti vrlo vidljiv. Informacije sa svih terena nudit ćemo i na po dva semafora na Grand Standu i terenima broj jedan, dva i tri. Na njima će se za vrijeme izmjena i između setova moći vidjeti kakvi su rezultati na svim ostalim terenima."

Novost na najzabavnijem i turniru najbližem moru jest i koncertna pozornica okrenuta prema stadionu, ali i takozvani celebrity stage na kojem će svaki dan publici biti predstavljen netko od uglednih gostiju turnira. A među njima bit će i jedna specijalna gošća. Ne, nije to Slavica Ecclestone, koja niti drugu godinu zaredom neće doći, već Sandra Paović.

Lijepa gesta organizatora da pozove bivšu vrhunsku sportašicu u okruženje vrhunskih sportaša i u ugođaj velikog događaja, jer to je nešto što onome koga je viša sila udaljila od sporta sada najviše nedostaje. (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider