Tenis
SPORTOVI
Tenis
Premijer na tribinama

Plenković o Adria Touru: Ovo je velika promocija Zadra i Hrvatske

Hrvatski premijer Andrej Plenković iskoristio je subotnji boravak u Zadru za posjet humanitarnom teniskom turniru u sklopu Adria Toura...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski premijer Andrej Plenković iskoristio je subotnji boravak u Zadru za posjet humanitarnom teniskom turniru u sklopu Adria Toura, za koji je ustvrdio da će biti "velika promocija Zadra i Hrvatske u svijetu".

Nakon protokolarnog potpisivanja ugovora u Zadarskoj nadbiskupiji o uvjetima financiranja SICU-a, uz i ministricu kulture Ninu Obuljen Koržinek, ministra rada Ivana Malenice te župana Zadarske županije Božidara Longina i gradonačelnika Zadra Branka Dukića, premijer Plenković posjetio je i teniski centar na Višnjiku.

"Bio sam u Zadru prije dva tjedna s predsjednicom HTS-a Nikolinom Babić i Goranom Ivaniševićem, kada nam je predstavljen projekt. Imajući na umu koliki je značaj sporta za turizam i Zadar, podržali smo turnir koji je koncipirao prvi tenisač svijeta Novak Đoković. To je sjajna poruka budući da se ne igra ni ATP ni WTA. Odjek ovog događaja bit će velika promocija Zadra i Hrvatske u svijetu", rekao je hrvatski premijer koji je iz Zadra otputovao u Šibenik, gdje će pratiti svečano otvorenje 60. Međunarodnog dječjeg festivala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider