Tenis
SPORTOVI
Tenis
24 minute za prvi set

Martić uraganski do prve pobjede u nastavku sezone: Pomela suparnicu za svega 67 minuta

Petra Martić lakoćom je izborila drugo kolo WTA Palerma.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Petri Martić trebalo je svega 67 minuta da upiše pobjedu u svom prvom meču nastavka sezone koja je bila prekinuta zbog koronavirusa. Ona je na WTA turniru u Palermu porazila 57. tenisačicu svijeta Alison Van Uytvanck sa 6:0, 6:3.

Svega 24 minute trebale su Petri da stigne do vodstva 1:0 u setovima. Ispustila je svega pet poena na svom servisu, dok je u tri navara oduzimala početni udarac belgijskoj tenisačici za laganih 6:0.

gol expired Šokirani Cormier ponovno progovorio o ubodima u oči i objasnio zašto to radi divider

U drugom setu Martić se prva pronašla u problemima, ali je izvukla dvije break-lopte u svom drugom servis-gemu. Nakon toga je propustila jednu pa bila suočena s još jednom, no gubitka servisa nije bilo do osmog gema kada je naša igračica iskoristila treću u tom gemu i povela 5:3. Nakon toga je bez izgubljenog poena osvojila svoj servis-gem ujedno i meč.

Martić je prva nositeljica turnira u Palermu, te će u drugom kolu igrati protiv nadolazeće ruske nade Ludmile Samsonove. U drugom kolu zaigrat će i Donna Vekić, kojoj će suparnica biti domaća predstavnica Elisabetta Cocciaretto.

gol expired Preminuo otac jednog od heroja hrvatske reprezentacije u Rusiji - Danijela Subašića divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider