Tenis
SPORTOVI
Tenis
Iznenađenje u Parizu

Presretna hrvatska tenisačica nakon velikog uspjeha: "Ovo je poput sna"

Petra Martić igrat će u 3. kolu drugog Grand Slam turnira sezone, nakon što je u četvrtak u 2. kolu nadigrala 13. tenisačicu svijeta Amerikanku Madison Keys sa 3-6, 6-3, 6-1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska tenisačica Petra Martić, koja je iz kvalifikacija stigla do glavnog ždrijeba Roland Garrosa, igrat će u 3. kolu drugog Grand Slam turnira sezone, nakon što je u četvrtak u 2. kolu nadigrala 13. tenisačicu svijeta Amerikanku Madison Keys sa 3-6, 6-3, 6-1.

"Stvarno sam presretna, ovo je poput sna. Znala sam da Keys nema puno pobjeda ove sezone, da joj samopouzdanje nije na najvišoj razini. Nisam primijetila da ima bilo kakvih zdravstvenih problema. Mislim da mi je malo pokušala razbiti ritam, uzeti predah i vidjeti što dalje. Možda bih i ja tako postupila. U svakom slučaju, prezadovoljna sam svojom igrom, nisam ovo očekivala. Inače, nakon što se ispromašivala u prva dva gema u meču, u nastavku prvog seta Keys je igrala odlično, stvarno ima jake udarce za ženski tenis. Trebalo mi je dosta vremena kako bih se naviknula na njenu igru", rekla je nakon meča presretna Petra koju, nakon dva dana odmora, čeka dvoboj protiv Latvijke Anastasije Sevastove, 19. tenisačice svijeta.

"Sevastova je drugi tip igračice od Keys, u formi je, u posljednje vrijeme postiže odlične rezultate i velika je favoritkinja u našem dvoboju. S druge strane, ja sam već napravila veliku stvar i mogu samo uživati u tom meču. I, zašto ne, pokušati napraviti još jedno iznenađenje", dodaje Martić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider