Tenis
SPORTOVI
Tenis
očarali su sve

Mate Pavić: ''Ruku ne mogu pomaknuti, ali igramo finale ovako hendikepirani''

Mate Pavić i Nikola Mektić oduševljeni su plasmanom u finale Wimbledona gdje brane naslov.

Mate Pavić (Foto: Afp)

Hrvatski tenisači Nikola Mektić i Mate Pavić branit će naslov pobjednika Wimbledona u konkurenciji parova nakon što su u polufinalu trećeg teniskog Grand Slam turnira sezone pobijedili Kolumbijce Sebastiana Cabala i Roberta Faraha sa 6:7 (2), 7:6 (0), 4:6, 6:2, 7:6 (4) nakon četiri sata i 22 minute igre.

Mektić i Pavić su nakon meča bili jako sretni, no nije sve tako bajno. U polufinalu se teško ozlijedio Pavić, no potvrdio je da će zaigrati u finalu unatoč bolnom zglobu desne ruke.

“Je li moguće da nisam dobio dvije pive nakon ovakvog meča?'', započeo je Mektić izjave u svom stilu pa nastavio:

Mate Pavić i Nikola Mektić Čudo na Wimbledonu: "Hrvat se morao pretvoriti u Novaka Đokovića i uspio je!" divider

“Ovo je doslovno bilo preživljavanje kako je to sve izgledalo. Nevjerojatno što nam se sve iz događalo, njemu ruka pa meni usnica, i onda još Mate dobije lopticom u glavu direktno, to je neka zona sumraka bila, žao mi je te ruke, sad će možda biti zeznuto. Jednostavno, meč za anale Wimbledona'', rekao je Mektić za Sportklub, a onda je riječ preuzeo Mate Pavić.

Nikola Mektić i Mate Pavić VIDEO Drama na tenisu: Pavić se teško ozlijedio pa nastavio jednom rukom i pogodio Mektića reketom u usta divider

“Ruka izgleda ok, micati ne mogu, nije dobro očigledno. ne mogu jednostavno stisnuti. Nekako u najmanju ruku je ozbiljno istegnuće, ujutro ćemo napraviti sve potrebne preglede- Izaći ćemo na teren u finalu, ovako hendikepirani i probat ćemo se boriti”, rekao je Pavić.

''Čovjek je igrao bez ruke, naučio je igrati jednoručni bekend, ovom čovjeku treba zapljeskati'', za kraj je dodao sjajni Nikola Mektić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider