Tenis
SPORTOVI
Tenis
Kakav kralj!

Pa što je ovo bilo!? Imamo najbolji potez teniske sezone: Navijači se primali za glavu

Urugvajski tenisač Pablo Cuevas izveo je gotovo sigurno najbolji potez sezone!

Pablo Cuevas (Screenshot)

Grk Stefanos Tsitsipas pobjednik je ATP turnira u Estorilu, no njegov suparnik Pablo Cuevas glavna je priča dana. Točnije njegov potez koji je postao apsolutni hit na društvenim mrežama, koji će svaki teniski zaljubljenik idući put na terminu pokušati ponoviti.

Dakle, Urugvajac je izgubio prvi set rezultatom 6:3, nakon toga odmah ispustio svoj početni udarac na otvaranju drugog seta. Tsitsipas je servirao kod 15:15 u drugom gemu, a nakon jedne duže izmjene Cuevas je dobio priliku udariti smeč s mreže. Gotovo svaki tenisač, izuzev možda Kyrgiosa ili Paire, udario bi smeč u ovakvom trenutku i uzeo poen za 15:30, no ne i Cuevas.

Urugvajac je podigao reket u zrak kao da će udariti smeč, a potom ga je spustio iza leđa, dočekao lopticu kroz noge i laganim ju dodirom prebacio preko mreže. Grk je pokušao, ali nije uspio stići na taj udarac.

Navijači u Estorilu primali su se za glavu, ustali na noge i počeli skandirati ovom čarobnom potezu, koji bi vrlo lako mogao biti najbolji potez sezone! Uostalom, prosudite sami...

POTEZ PABLA CUEVASA

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider