Tenis
SPORTOVI
Tenis
Novak dao komentar

Otac najboljeg tenisača svijeta "špijunirao" Đokovića: Jednim potezom sve iznenadio

Veliki rivali Novak Đoković i Carlos Alcaraz mogli bi se susresti na Wimbledonu.

Novak Đoković i Carlos Alcaraz (Foto: Afp)

Novak Đoković preskočio je Roberta Hurkacza za četvrtfinale Wimbledona, a pred meč se dogodila zanimljiva situacija s Carlosom Alcarazom u glavnoj ulozi.

U trenutku kada je srpski tenisač dolazio na trening, na terenu pored njega bio je španjolski tenisač. Trenirali su neko vrijeme jedan uz drugog, a onda se Španjolac polako počeo spremati.

Alcaraz i njegov tim gledali su Đokovića, a njegov je otac izvukao mobitel i počeo snimati trening srpskog tenisača. Desetak minuta promatrali su i komentirali njegov trening, a na konferenciji za medije novinari su upitali srpskog tenisača što misli o tome, nedostaje li mu privatnosti na treningu.

"To je takva situacija, okolnosti su takve da na treninzima nemamo privatnost. Ponekad bih volio da imamo više privatnosti, to nam daje više mogućnosti da isprobamo neke stvari, da jasnije komuniciram sa svojim timom.

Činjenica je da nisi u potpunosti opušten na treningu, znaš da su tu tvoji rivali, znaš da svi gledaju preko ramena što se događa, na čemu radiš. Svaki se udarac mjeri, procjenjuje i ocjenjuje", odgovorio je Đoković.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider