Tenis
SPORTOVI
Tenis
Skandal na Wimbledonu

Otac molio Nadala da preda meč zbog ozljede, poznati tenisač ga optužio da glumi

Nakon više od četiri sata igre Rafael Nadal svladao je Taylora Fritza za polufinale Wimbledona.

Rafa Nadal (Foto: Afp)

Rafael Nadal svladao je Taylora Fritza 3-6, 7-5, 3-6, 7-5, 7-6 (4) za prolaz u polufinale Wimbledona, u kojem ga čeka kontroverzni Nick Kyrgios.

Nadalovo sudjelovanje na ovogodišnjem izdanju Wimbledona bilo je upitno zbog ozljede stopala, a protiv Fritza je morao tražiti i liječničku pomoć zbog ozljede trbušnih mišića.

Španjolac je nakon pobjede, za koju mu je trebalo četiri sata i 20 minuta, kazao kako je u nekoliko navrata razmišljao o predaji, a kamere su čak uhvatile njegova oca Sebastiana kako ga moli da preda meč.

"Nije lako odustati od Wimbledona iako su bolovi bili jaki. Htio sam završiti meč, borio sam se. No, ne znam hoću li moći igrati u petak. Ne mogu vam dati jasan odgovor jer ne znam što će se dogoditi sutra. Već nekoliko dana imam problema s ozljedom", rekao je nakon meča.

No, ima i onih koji su uvjereni da je španjolski tenisač sve odglumio, a jedan od njih je poznati talijanski tenisač Fabio Fognini. 

"Četiri sata i 20 minuta, ma sigurno. Ljudi, molim vas, prestanite vjerovati svemu što pročitate", objavio je Fognini u svojoj priči na Instagramu.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider