Tenis
SPORTOVI
Tenis
PROBLEMI

Opet se nešto događa s Đokovićem u Australiji, Kyrgios objavio što mu je bilo u koljenu

Nick Kyrgios morao je otkazati Australian Open, Novak Đoković zasad otkazuje treninge.

Novak Đoković (Foto: Afp)

Prije tri dana Novak Đoković i Nick Kyrgios odigrali su revijalan meč u Rod Laver Areni u Melbourneu, a na njihovu ekshibiciju stiglo je više od 15 tisuća navijača. Bila je to sjajna zabava za sve, a srpski je tenisač u šali dao otkaz svojem treneru Goranu Ivaniševiću.

No nekoliko dana kasnije nikome nije do smijeha. Najveća domaća zvijezda otkazala je nastup na Australian Openu, a Đoković otkazuje trening za treningom.

Kyrgios je imao problema s koljenom, koje ipak ne može izdržati napore na prvom Grand Slam turniru sezone. Otišao je na artroskopiju te objavio što su mu liječnici izvadili iz koljena.

''Ovo je brutalno, shrvan sam. To je moj turnir, na kojem sam prošle godine slavio u paru i igrao najbolji tenis u životu. Sve što mogu je pokušati se vratiti nakon svega'', objavio je australski tenisač.

Kyrgiosu obavio artroskopiju koljena Kyrgiosu obavio artroskopiju koljena (Foto: Instagram)

Oko Đokovića se polako stvara nova drama. U samo dva dana u dva je navrata prvo zakazao pa otkazao trening. Čini se da je ozljeda prepona ozbiljnija nego što se isprva mislilo, no objašnjenja za otkazivanje treninga nije ponudio nitko iz Novakova tima ili od organizatora.

Đoković je nakon revijalnih mečeva s Kyrgiosom i Medvedevim odradio tek 36 minuta prvog treninga u Melbourneu, koji je također prijevremeno napustio. Očito da štedi svoje tijelo koliko je god moguće, no njegovi su navijači itekako zabrinuti.

Ipak, na kraju je odradio trening  na terenu broj 22, a jednom rečenicom smirio je svoje navijače i novinare iz Srbije.

''Sve je ok, vidimo se na meču'', rekao je i Novak i otklonio dileme.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider