Tenis
SPORTOVI
Tenis
JEDNA ERA JE ZAVRŠILA

Očekivane prve reakcije: "Roger, nedostajat ćeš nam, najveći si svih vremena!"

Fanovi Rogera Federera nisu se suzdržavali u svojim prvim reakcijama na odlazak njihovog idola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogi će reći kako tenis možemo podijeliti na razdoblje prije i nakon pojave Rogera Federera na touru. I neće pogriješiti, jer je Švicarac čovjek koji je promijenio tenis na više načina.

Osim toga, čovjek je to velikog broja fanova, a teško je o njemu nešto loše mogao reći i bilo koji fan nekog od njegovih najvećih rivala, neovisno o razdoblju karijere.

Tako nas nisu začudile prve reakcije na njegovo umirovljenje, odnosno ton u kojem one dolaze. Jer nema sumnje kako će tenisu nedostajati. Neke od njih prenosimo ispod teksta.

"Hvala ti Roger, inspiracije si mnogima. Zbog tebe su mnogi uzeli reket u ruku. Prava si legenda i najveći ikad. Hvala ti!

"Roger, tvoje brojke su apsolutno nevjerojatne, no prije svega si od ove igre napravio umjetnost. Uistinu si unikatan. Ne možeš napustiti tenis, niti on može napustiti tebe. Vidimo se već negdje."

"Odluka je to koja smo svi znali da dolazi, ali želim ti zahvaliti što si u ovom sportu bio više od samog sportaša. Bio si džentlmen. Nedostajat ćeš mi, ali napuštaš ovaj sport s mnogima koji će pratiti tvoje korake.

"Uživao sam u svakoj minuti gledajući tvoju gracioznu pojavu na terenu. Za mene i mnoge druge ostat ćeš najveći ikad. Inspiracija, ogroman talent i nedostajat će mi gledati te kako igraš."

"Hvala što si nam pokazao kako u ovom sportu izgleda gracioznost i klasa. Uvijek si bio neustrašivi natjecatelj, ali istovremeno skroman, ponizan i drag.

"Hvala ti na nebrojenim uspomenama, bila je velika privilegija pratiti te diljem svijeta. Tenis više nikad neće biti isti. Užitak i bol proživljen kroz svaku pobjedu ili poraz je nešto što ću zauvijek cijeniti. Hvala!"

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider