Tenis
SPORTOVI
Tenis
Nakon toga je ''eksplodirao''

Đoković otkrio detalje iz svoje karijere: Plakao sam, nisam znao što trebam napraviti

Novak Đoković u posljednje vrijeme daje dosta intervjua u kojima otkriva manje poznate detalje iz svoje karijere.

Novak Đoković (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bivši najbolji tenisač svijeta sprema se za povratak na teren. Posljednji nastup imao je u srpnju u Wimbledonu, a njegov povratak očekuje se u prosincu, kad bi od 28. do 30. prosinca trebao sudjelovati na 10. izdanju ekshibicijskog turnira Mubadala World Tennis Championship u Abu Dhabiju.

Prije toga Đoković je u jednom od brojnih intervjua za vrijeme ove pauze otkrio da je jednom prilikom zamalo prestao igrati tenis. Bilo je to 2010. godine nakon poraza od Melzera u četvrtfinalu Roland Garrosa.

''Meni nije bilo zadovoljavajuće da budem treći, četvrti na svijetu. Već sa sedam, osam godina počeo sam razmišljati o tome da želim biti prvi igrač svijeta i osvojiti Wimbledon'', rekao je Đoković pa se osvrnuo na već spomenuti meč:

''Imao sam 2:0 u setovima i izgubio, a nakon tog meča došao sam do roditelja, plakao sam, nisam znao trebam li nastaviti s tenisom. Otac mi je rekao da moram biti čvrst, ali nije pomoglo. Morao sam još neko vrijeme razmišljati o toj temi. Razgovarao sam i s trenerom te ostalim članovima stožera. Rekli su mi da uzmem vremena, da razmislim. Podsjetili su me koliko volim tenis i vrlo brzo osvojio sam naslov u Davis Cupu, a onda je uslijedila serija od 43 pobjede zaredom...''


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider